Sunday 14 April 2024 11:10

Advocaat Winsum

Heeft u hulp nodig van een deskundige advocaat in Winsum? Laat u eens informeren door Advocatenkantoor Zuidhorn. Dit advocatenkantoor nabij Winsum bestaat al meer dan twintig jaar en is gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden. Advocatenkantoor Zuidhorn bedient vooral particulieren en hecht dan ook veel waarde een vertrouwelijke relatie met cliënten. Ondanks onze kennis en ervaring zijn we dan ook toegankelijk en klein van opzet gebleven. Wij zijn op werkdagen geopend, maar staan ook in het weekend voor u klaar als er sprake is van een spoedgeval.

De advocaat in Winsum voor een persoonlijke aanpak

Advocatenkantoor Zuidhorn is een modern, maar kleinschalig advocatenkantoor. Omdat we een klein kantoor zijn kunnen we nog betere relaties opbouwen en onderhouden met onze cliënten. Welke advocaat u ook inschakelt, u kunt rekenen op een persoonlijke aanpak en duidelijke taal. Onze advocaat luistert, denkt met u mee en zoekt naar de beste oplossing voor u. De beste oplossing voor nu en in de toekomst. Hij neemt de tijd om alle zaken toe te lichten, daar het juridische vak vaak worden ervaren als complex.

Voor een deskundige advocaat in Winsum

Ons advocatenkantoor nabij Winsum werkt hier en daar met ondernemers, maar wij focussen ons vooral op particulieren. Wij zijn dan ook zeer ervaren in de volgende rechtsgebieden:

  • Personen-en familierecht
  • Bestuursrecht
  • Strafrecht
  • Vreemdelingenrecht
  • Incasso

Daarnaast zijn we in te schakelen voor algemene juridische hulp. Wilt u weten wat ons  advocatenkantoor nabij Winsum voor u kan betekenen? Of wilt u informatie over tarieven? Neem vrijblijvend contact op, we informeren u graag!

Informatie aanvragen
Nieuws / actueel
Friday 27 February Gratis intakegesprek

Advocatenkantoor Zuidhorn heeft geen vaste inlooptijden. Wilt u een gratis intake gesprek? Neemt u dan gerust contact op.

Lees meer »