Sunday 3 July 2022 12:49

Bestuursrecht

Heeft u juridische ondersteuning nodig op het gebied van bestuursrecht? De advocaten van Advocatenkantoor Zuidhorn zijn gespecialiseerd in bestuursrecht en ondersteunen u graag.

Bestuursrecht

Het bestuursrecht regelt de verhouding tussen de overheid en de burgers. Als de overheid een besluit dient te nemen moet zij zich aan bepaalde regels houden. Deze regels zijn terug te vinden in het bestuursrecht. Het bestuursrecht heeft betrekking op onder andere verkeershandhaving, vergunningen, bouwrecht, sociale zekerheid, vreemdelingenrecht, subsidies en ruimtelijke ordening. Als u dus bijvoorbeeld een vergunning of subsidie aanvraagt heeft de overheid rekening te houden met de regels van het bestuursrecht.

In bezwaar of beroep

Neemt de overheid een beslissing waar u het niet mee eens bent? Dan kunt u hier doorgaans tegen in bezwaar en beroep. Voor juridische ondersteuning in deze, schakelt u Advocatenkantoor Zuidhorn in.

Eén van onze specialismen is bestuursrecht. U kunt dan ook rekenen op kennis en kwaliteit. Wij werken met een persoonlijke aanpak, waardoor u tevens kunt rekenen op betrokkenheid.

 

Informatie aanvragen
Nieuws / actueel
Friday 27 February Gratis intakegesprek

Advocatenkantoor Zuidhorn heeft geen vaste inlooptijden. Wilt u een gratis intake gesprek? Neemt u dan gerust contact op.

Lees meer »