Saturday 25 May 2024 12:14

Mediation

Velen denken dat een advocaat alleen in te schakelen is voor juridische zaken. Advocatenkantoor Zuidhorn kan u echter ook professionele mediation bieden, bijvoorbeeld bij een echtscheiding. Mediation wordt dan ook vaak echtscheidingsbemiddeling genoemd.

Bij een echtscheiding kunnen de emoties hoog oplopen wat het soms onmogelijk is om samen tot een oplossing te komen. Bij mediation wordt een geschil opgelost met behulp van de mediator, oftewel een onafhankelijke partij. Een mediator houdt rekening met de wensen van beide partijen en blijft neutraal. Hij of zij helpt bij het maken van zakelijke afspraken, afspraken waar beide partijen achter staan. Zo kunt u op goede voet uit elkaar, wat natuurlijk gewenst is. Helemaal wanneer uw samen kinderen heeft, want dan zal u nog altijd met elkaar te maken krijgen.

Advocatenkantoor Zuidhorn voor professionele mediation

De mediators van Advocatenkantoor Zuidhorn zijn opgeleid en zeer ervaren. Een oriënterend gesprek van een half uur is bij ons altijd gratis en vrijblijvend. Zo kunt u met een rustig gevoel kennismaken met onze mediator.

Informatie aanvragen
Nieuws / actueel
Friday 27 February Gratis intakegesprek

Advocatenkantoor Zuidhorn heeft geen vaste inlooptijden. Wilt u een gratis intake gesprek? Neemt u dan gerust contact op.

Lees meer »